1.8.07

estiiiiuuu dossssmiiiilset a torrebandarra

1 comentari:

Anònim ha dit...

Reflexions d´estiu.
El que falta a la Torre es valentía e imaginació, les ansies de cadirot amb el estipendi consegüent, han portat a ERC a aquesta dificil situació. Mai les presses ni la por son bones companyies.
Actualment els dos regidors de ERC son totalment prescindibles encara que ells no ho creguin, tal com van les coses a dia de avui, seria millor pensar de fer un projecte amb CIU, ABG, ADT, GIT.
Imposible? només tenen que llegir-se els programes electorals i veuràn les similituts.
A Abg tenim el dret d´ exigir transparència, participació,diàleg i de no aguantar la prepotència, ni condicions que creiem que el PSC i els seus personatges sinistres aprenents de Maquiavel com Jiménez,Ripoll,Granjel i Cia volen que ens empassem sense més. Ja no diguem la manipulació amb els mitjans d´ informació ni temes d´ urbanisme entre altres moltes coses.
Que seria millor, en lloc de l´Agrupació que fos ERC? Evidenment, que sí, pero les presses , la falta de coherència, la por a quedar fora de la cadira i com no, les pressions del PSOE a la regidora Gasull, han portat a ERC a ser la titella de aquest govern sense sortides si no es amb el recolsament del PP, el que per ERC es si mes no, difícil de explicar i justificar davant els seus votants cada vegada mes dessabuts i a mes a mes els projectes i noves idees dels socialistes no tenen res a veure amb els ex-companys d´ ERC .
Si es conseguís una negociació de compromisos ferms amb un pacte realment en el que ADT
es comprometés a que el primer fos Torredembarra i es deixés d´ interessos privats, sería
possible posar al PSC-PSOE contra les cordes i els hi fariem un gran favor, la cura d´ hu-militat sempre es bona i a l´oposicio tindríen temps per fer-la.
En quant a ERC tindría temps de buscar la coherència que els hi falta; i aprofitar el temps per
redecorar la seva`` casa´´.
La gran incògnita per la meva part es CIU, el flaquer. No es la convergència de sempre
i aquí la lògica se m´en va. Aquest senyor per els escrits que fa als diaris es mes aviat, crec jo, progresista- nacionalista i jo el faria mes a gust i millor formant equip amb ERC i ABG però avui per avui això no es possible, demà? Estem a la Torre demà no ho sabem, tot canvía massa sobint massa depressa sense pensar que el poble paga les consecuències.
En quant al GIT, al Santi tant li fot, ell ja te el cadirot .
Socio-Vergència? No gràcies ,que hi farem , com aquell gamarus que vol ser ministre amb l´ equip de govern a la capital del regne i l´altre soci cap de l´oposicio a casa ?.
A mes, com el que esta passant actualment a ERC i ICV a casa nostra, es pagar el plats trencats i els socialistes es van posant les medalles i tot el que fan ells esta be i el que surt malament ho fan i en tenen la culpa els rucs dels seus socis de govern. Tenen la maquinària de la manipulació ben engrassada i els mitjans de comunicació els hi estan fent el joc, tant a nivell local com municipal.
Sera per el presupost de propaganda al mitjans? No ho se pero pot ser.
Com veieu les coses de la política siguin municipals o estatals estàn que fan fastic i els votants ens mengem el cervell perque anem a votar i es cert que es el mal menor pero MANDA HUEVOS¡¡
Per cert del PP, com que no en tinc ni idea i si es veritat que a canvi d´ ajudar puntualment al equip de govern li han donat un lloc al consell d´administració del port d´ entrada i després de cada ``coseta´´pot acabar la legislatura com el Zaplana ,Rato i Acebes, llàstima que aquests es guayen les garrofes fent una política que ells creuen mol coherent i si mes no, estàn a l´oposició i per mols anys, per mi si poden quedar sempre.
Pero al fi i al cap segons ells son consequents amb ells mateixos i no es venen per un plat de llenties com fa un altre no? Sr.Oviedo- Muntayans II-Aigua-Brosses-Tanatori…
Al final de la legislatura gimnàs i caraoque propi, no sigues ruc. Tu lo Vales Pepe¡¡
Finalitzant, tenim una oposició amb nou regidors que si traballent units amb consens, honradesa, diàleg i amb ganes de fer el be per la Torre poden inclús plantegarse una moció de censura i que no pateixin si un regidor fa el tonto sigui per interessos propis o per pressions, sempre quedara el GIT.
Em pregunto ,cuan durara ERC en el govern amb aquesta situació tan delicada?
Aguantara el Santi veient lo que se le avecina?
Y la pregunta si el blat cada dia es mes car, quan pujarà la barra de pa?
Quan faràn els del PSC la jugada mestra, si la poden fer i no es massa tard?
Jordi et proposo que fagis una enquesta-porra per quan durarà l´ actual equip de govern
tal i com està a hores d´ara ?