31.5.07

TELÈFON:


Estri que serveix per trucar a futurs socis, si es vol formar govern. També serveix per dir que s'ha fet servir, quan molt probablement no és veritat. També es pot entendre el seu ús de forma inversa, de creure que trucaran per a donar-te el vots gratuïtament. Cal una certa perícia en el seu ús. Per a fer-lo servir cal una mena de codi anomenat "número de telèfon", que pot no tenir-se, perdre's, o també marcar-lo en desodre. De fet no és útil en si mateix, més aviat serveix com a estri que vehicula la comunicació. Aquesta, de fet, és la protagonista, la comunicació. Bé més aviat la seva absència. Probablement quan es faci servir, serà després de reconeixer que no se saben fer números...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja ho vaig dir fa molts dies i segons la meva opinio... segueixo pensan que lo mitllor per La torre seria un pacte PSC+CIU.

Amb aquest pacte es conseguiria un govern fort i estable al mateix temps.

Segons la meva opinio, crec que els politics tindrien que deixar a un costat les cuestions personals i partidistes i fer, repeteixo, lo mitllor per la Torre. PSC + CIU.

Crec que d'aqueta manera aconseguiran porta La TORRE a on tots els torrencs volem, esser capdevanters de la Costa Daurada.


Salut.

Anònim ha dit...

ANTERIOR ANONIM, AL FIRMA CIU Y ES LO QUE VULDRIAN CA PASSES