13.6.07

Imatge d'última hora:


Martin Prince Masagué, captat en el precís instant que comprenia el primer misteri de la nit electoral, clau per a entendre el misteriós caire que van prenent les decisions dels contendents disset dies després...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"un cabron es un cabron, de verde, azul o marron".
ABG.:AIGUA
MUNTANYANS 2
TRANSPARENCIA
PARTICIPACIÓ
COORDINACIÓ
BLA,BLA,BLA.....

Anònim ha dit...

la secció local d'ERC de Torrebandarra esta celebran una assemblea per a prendre un posicionament després dels resultats de les eleccions municipals.
Com se sap ERC va baixar un regidor, CiU va pujar 1 un regidor i PSC va pujar 1 regidor i ABG va pujar 1 regidor.
Doncs bé, l'assemblea a decidit el següent:
• Tot i que el resultat general ha estat dolent , cal buscar les causes que puguin ser d’ordre estrictament local, és a dir per l’actuació del grup municipal i/o de la secció local. Això ens fa qüestionar el paper que hem tingut els darrers anys.

No hem sabut o no hem pogut comunicar la bona feina feta des del govern de l’ajuntament els darrers anys.
• L’alcaldia (PSC) s’ha endut, de cara a la ciutadania, els mèrits de l’obra feta.

Certes dificultats d’entesa amb els altres membres del govern en els darrers anys poden haver restat força a la nostra actuació des del govern.

El fet de perdre pes electoral (un regidor ), amb un PSC enfortit, afebleix la posició d’ERC en un hipotètic govern PSC amb ERC.
Aquesta nova correlació de forces en el govern pot dificultar el consens dels membres del govern en alguns projectes, ens dificulta tirar endavant les nostres propostes , i en darrer terme, no permetria visualitzar l’obra que es fes.
En conclusió, ERC considera que podrà treballar més per TORREBANDARRA sent forts a l’oposició, que no pas des de la debilitat en el govern.
Una oposició constructiva que ens servirà per tornar a recuperar la confiança de la gent, i per poder d’aquí a 4 anys, tornar al govern en condicions suficients per poder fer la TORREBANDARRA que volem.

Anònim ha dit...

An Martin Prince as te de treura de sobra a "La misteri" i de misteri, res de res ....