8.6.07

Jiménez-Quimby es perfila com a nou alcalde en minoria de Torrebandarra-Springfield.



Amb el plenari d'avui els socialistes culminen la seva alegria per haver guanyat les eleccions. Però no saben, ja ho sabrán, que a partir d'avui estarán més sols que mai. El séu serà un govern en minoria, amb moltes oposicions. En quatre anys, esperem que aguanti, quedaran reduïts a engrunes. El bocata està servit, nens! a la taula!.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas, he asistido al pleno de hoy para seguir con la votación del agua que fue paralizada en su dia por una orden judicial.

Será un pleno con una votación válida o no, pues la votación que ha salido positiva por 9 votos a favor y 8 en contra tendrá que ser ratificada o no por los nuevos regidores elegidos democraticamente en las elecciones del pasado día 27.

Ha habido la intervención del la Sra. Toda en la que ha expuesto su versión relacionada con la citada votación. Podrá tener razón o no, pero Sra. Toda hay que ser más democratica, no se puede hacer uso de su palabra y marcharse y no querer escuchar la palabra de los demás.
Habrá sido por no escuchar las críticas sobre el tema del panfleto famoso, ya saben a que me refiero.

Repito, hay que estar a las verdes y a las maduras, de la misma manera que se sabe criticar hay que saber aguantar ser criticado.

Salut,

Anònim ha dit...

jajajajja...un juez suspende un pleno y callais como putas, Toda se va del Pleno y mandáis anonimos hasta en Cuba...jajajajajajajaja.

Anònim ha dit...

Como les dolió la hoja !!!!!.
Haber echo las cosas bien, que tienen ni moral ni vergüenza...Un JUEZ suspendio el Pleno y cargan contra la TODA....

Sus motivos tendría, totanta no es.

Anims a l'Agrupació, sois los unicos que no os venderéis al Jimenez....

Anònim ha dit...

El juéz ha reconocido su error, y la Toda no tiene ninguna prueba, por tant l'agrupació : MIENTE DESCARADAMENTE!!!

Anònim ha dit...

pERDÓN, EL JUICIO AÚN SE HA DE CELEBRAR. EL JUEZ LEVANTO EL DICTAMEN DE SUSPENSIÓN DEL PLENO PORQUE ESTE YA NO SE CELEBRÓ. LEETE LA SENTENCIA QUE TU AMIGUITO GRANJEL TIENE EN SU WEB, CACHO EMBUSTERO Y MANIPULADOR... QUE SOLO SABÉIS CONFUNDIR Y ENGAÑAR.

COMO EN LO DE LAS ZONAS AZULES !!!!

Anònim ha dit...

QUE RABIOSOPS ESTÁN SOCIATAS Y ESQUERRANOS VARIOS....QUE YO SEPA MESEGUER PUSO UNA QUERELLA QUE AÚN ESTÁ PENDIENTE.

DEJAD DE MENTIR SOCIOLISTOS!!!

Anònim ha dit...

ANDA "RICO" CUENTA ALGO DE MARTIN PRINCE, QUE NOS ABURRIMOS, O ALGO, ¿COMO VAMOS A LLEGAR ASI AL SABADO????????

Anònim ha dit...

Entreteneos con los confidenciales de Torredembarra, Altafulla, Creixdell i Tarragona, yo no voy a publicar nada hasta la fulminante notícia que se va producir este juéves.

Anònim ha dit...

Nada, que esto está muy aburrido y si ademas se queda el número 4 del CIU, será de muerte, aburrido es poco.
MARTIN PRINCE debería prescindir de Dña. Rosita (la pesssaaa)

Anònim ha dit...

Decidete meseguer, si echas a la Guasch, el PACTO estara hecho.

Anònim ha dit...

En todos los eventos para niños del CASAL, lo que mas se recuerda son sus gritos, no es normal.

Anònim ha dit...

TORREDEMBARRA-SPRINGFIELD
Andavan molt divertit

Anònim ha dit...

A Torredembarra, des del passat 27 de maig, alguns li estan donant voltes al que hauran de ser les bases per al futur de la Vila.
Un futur que, en principi, es dibuixa per als propers quatre anys, però, que si fossin capaços de deixar de banda una certa miopia política que, de vegades, no té mires més enllà, hauríem de plantejar-lo amb més projecció de futur.
Torredembarra necessita una visió més ampla del que dóna de si un mandat electoral.
De fet, fa anys que necessita treure’s les ulleres de mirar de prop. Hem de mirar cap el futur. I en aquesta mirada a mig i llarg termini (sense deixar en l’oblit la nostra realitat actual) hem de tenir la capacitat –com dirien els experts organitzacionals- de fomentar les nostres fortaleses, impulsar les potencialitats i superar les nostres debilitats i amenaces.
Per primer cop, des de fa temps, Torredembarra té veritables possibilitats de que això sigui possible.
En aquests moments s’inicia una nova etapa amb tots els elements per a poder fer-lo factible: partim d’un nou escenari, amb nous actors principals i secundaris, i amb un guió adaptat a aquesta nova realitat que té la ferma voluntat de què l’obra sigui un veritable èxit (immediat i de futur).
Sens dubta davant una voluntarista realitat com la descrita, alguns guionistes tenen més responsabilitats que d’altres perquè l’obra arribi a bon port.
És més, la responsabilitat està ens mans de pocs...
Torredembarra necessita deixar de banda picabaralles irracionals, superar pors ancestrals i eliminar les absurdes temeritats de l’abraçada d’un ós imaginari.
Torredembarra necessita (té l’obligació) de centrar el seus esforços en vetllar pel futur dels seus ciutadans i ciutadanes..... No podem continuar, com el gat escaldat, justificant les nostres accions de present com a reaccions a errors del passat.