13.4.07

Eh!, Beilis!, estas por ahi?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Domenec Belis dijo:

Mire cada dia leo los blogs y he llegado a la conclusión de que no tendría que haber una moderación de comentarios sino mas de uno porque cada día da pena leer según que anonimos escriben.
Tanto Jordi como yosomos nacidos del mismo pueblo Mollet del Valles, pero nos ha acogido Torredembarra y queremos lo mejor para La Torre.
Tengo que manifestar que a lo mejor a la gente no les gusta sus comentarios en sus blog asi como los mios en público, pero aunque no seamos nacidos en la Torre, llevamos muchos años viviendo aqui y esta ciudad se está quedando en la cola de la Costa Daurada.
Ya va siendo hora de que convirtamos La Torre en lider de la costa Daurada.
Sigo vivo

Anònim ha dit...

Apreciat Lovejoy

La costa Daurada, de renom internacional mercés a viles com Salou, Cambrils, Calafell i El Vendrell, té una infraestructura turística que Torredembarra, malhauradament, ja no podrà optar mai.

Mai perque els nostres governants, no els d'ara, si no de sempre, van optar per un model basat en el totxo, la "ciudad jardin", extensiva i totalment insostenible, que ha fet de la Torre un poble totalment mort, que no te marxa enrere.

Inclús en temps recents Altafulla ens ha passat la ma per la cara amb els cinemes, quan Bargalló omplia titulars als diaris fardant dels futurs cinemes que mai es van instal·lar, entre d'altres gracies al teu cap Mr. Burns.

El Sr. Burns també va enderrocar el Costa Fina per fer apartaments, unaltre autèntic pilotazo.

Amb un municipi així, sense turisme, els qui venen els caps de setmana i a l'estiu són els que tenen un apartament, i aquesta gennt fa la despesa en el pa i el diari i el caprabo i poca cosa més.

Així han prosperat negocis com el MAES, que de pa s'en fa un fart de vendre, a més el seu propietari no li interessarà canviar el model, perque el seu negoci depén d'això.

Si el model de turista és d'hotel, no compra el pa al MAES, però fa altres despeses que aqui no es fan.

El que si crec SUPERnecessari potenciar es el polígon industrial.

Encallat també molts anys sembla que finalment està enllestint-se la segona fase, amb previsión d'edificació d'unes 50 naus.

Aqui si es poden crear molts llocs de treball estables.

Per la resta, perdona Lovejoy, però el Sr. Burns viu de desagnar i exprimir el el sistema actual de creixement insostenible i anti turístic del qual dius que estem a la cua, per tant dificilment liderarà un canvi de rumb.