15.4.07

L'humor no existeix...


La idea general era prendre's la vida d'Springfield amb una mica d'humor, però pel que sembla no podrà ser... Deixem de publicar d'una forma periòdica. El comitè central d'aquest bloc integrat per tres persones ha decidit fer una aturada tècnica. Ho fem a proposta d'un dels tres autors del bloc, que ens ha demanat amb insitència que aturéssim la publicació. Pel que sembla ell n'estava sortint perjudicat. No ens aturem per cap pressió política, ho fem voluntàriament i degut a un na recomanació etica. Al nostre mentor li agraïm que ens hagi ensenyat aquest món dels blocs, i que amb una certa habilitat de conseguir que Torrebandarra hagi pogut fer-se un petit foradet entre els blocs de la blocosfera torrenca. Alguns li ha brindat la confiança de linkar-lo. Però per majoria hem decidit aturar tècnicament la publicació. Tothom ha pogut veure el perquè, i no volem entrar en una espiral sense sentit. El comentarista brètol que ha anat deixant missatges erronis a tots els blocs de la blocosfera torrenca no té sentit de l'humor. L'humor es molt necessàri, especialment per a Springfield, però esperem que la ciutat el trobi tota sola. Nosaltres hi voliem contribuïr, però ja no serà així. No esborrem el bloc, per a que ningú l'usurpi. Potser afegim alguna entrada més, però només serà per que la bretolada produïda per l'habitant alter-ego d'Springfield sigui tan grossa que ens faci somriure fins i tot a nosaltres. A partir d'ara per a nosaltres no hi ha lloc per l'humor a Springfield. Publiquem a continuació les dues últimes entrades previstes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ho sento de tot cor, encara no he comprés els motius pels quals dieu que ho heu de deixar, crec que aquest és el millor bloc de la Torre perque no estava inspirat per cap polític (que se sàpiga) ja que els pululen per la xarxa són molt mediocres (grangel, Jordi Solé, Francesc Mercadé, ABG, Fantasma-Krusty), perque cauen en l'autobombo, o directament en la censura.

Aquest bloc era un autèntica entrada d'aire fresc, repartia estopa a tots sense excepció, però amb humor i ironia, sense insults ni desqualificacions personals com altres blocs.

No ho entenc, però si es tracta només de fer conya, a més fins i tot amb els alter-ego els polítics locals em començaven a caure simpàtics, hasta el Sr. Burns és més entranyable que l'autèntic altre-ego torrenc.

Us encoratjo a continuar

Salut